Kærgaard åben for ny kontrakt

Martin Kærgaard og Tønders nye træner, Torben Sørensen har talt sammen.

Martin Kærgaard og TM Tønder har stadig ikke papir på hindanden, da stregspilleren først ville se hvem der blev træner for klubben. Martin Kærgaard selv, kunne ganske ikke se sig selv i et offensivt forsvar, som Torben Sørensen er kendt for i Otterup.

Efter en telefonsamtale kan stregspilleren dog ånde lettet op. Torben Sørensen har ikke tænkt sig at overføre Otterups spillestil til TM Tønder, men vil fortsætte det gode arbejde, som Claus Lyngsøe har lavet de seneste tre år. Martin Kærgaard siger således til Der Nordschleswiger:

- Jeg havde en lang og god samtale med Torben Sørensen. Jeg frygter heller ikke nytilkomne Emil Bergholdt. Vi er to meget forskellige typer. Torben kunne sagtens se mig som en del af holdet og mit ønske om stadig at have en rolle, vil stadig være muligt.

Martin Kærgaard fortæller desuden at samtalerne mellem ham og klubben kun lige er begyndt, da ansættelsen af nye trænere havde første prioritet. Martin Kærgaard taler også med andre klubber, men vil egentlig helst blive lidt længere i Tønder.