TMT sikker på stor kamp i Santander Cuppen

Santandercuppen øst og vest samles nu som landsdækkende turnering under DHF.

Torsdag den 1.juni kl.14:30 trækkes der lod til 1/8 finalerne i Santandercuppen. Turneringen overtages af DHF og det betyder at noget så mærkeligt som seedning i pokalbold er en del af setupet.

Det er klart at seedning fjerner det romantiske i pokalturneringen og det er nok noget af det mest mærkelige DHF nogen sinde har fundet på, men det betyder samtidig at TMT er sikre på at skulle møde et tophold, og det er sikkert at kampen skal spilles hjemme i 'Helvede i Syd'.

I den jydske del af turneringen deltager 12 hold. 11 af dem er ligahold, mens Skive er det 12.hold. I øst mangler der stadig to kampe. HØJ og TSØ er videre, mens Torben Sørensen og Otterup i aften spiller i HIK og forhåbentlig vinder der. Sidste kamp er i næste uge mellem Ajax og GOG.

Det betyder, såfremt GOG vinder at 12 ligahold er videre. Kun Randers og Mors/Thy mangler. Vinder GOG vil de seedede hold derfor være:

  • Aalborg - BSV . TTH - Skjern - GOG - Ribe - KIF - Århus.

De useedede hold er dermed:

  • SE - HCM - Skanderborg - TMT - Skive - HØJ - TSØ - Otterup/HIK

Skulle Ajax slå GOG, rykker SønderjyskE op blandt de seedede hold. Sportsligt set kunne KIF være en god lodtrækning, med de mange nye spillere der skal spilles ind, og kampene skal nok spilles før sæsonen starter. Men vælg selv din yndlingsmodstander.