Tak!!! Claus Lyngsøe

Claus Lyngsøe har gjort TMT mere proffesionel på 3 år.

Vi skylder Claus Lyngsøe en stor tak for tre års fantastisk arbejde med en ung trup. Allerede fra starten så man en velafbalanceret træner, der skabte en masse ro, men samtid intensitet under træningerne. Første kamp om point startede ikke for godt, da holdet kom bagud 0-11, men hvad det skulle vise sig for det her hold var at de aldrig gav op, og naturligvis blev 0-11 vendt til sejr.

Det har bestemt ikke været nemme betingelser for Claus i Tønder. Uro på ledelsesgangene og en skrantende økonomi har fulgt holdet gennem de tre år, og heldigvis er der nu kommet styr på begge dele. Claus har lykkes med at fokusere på det sportslige og det har han gjort fantastisk.

Efter en flot sejr på sjælland, sagde Claus engang til mig: "Hvis jeg skal tage æren for sejrene, må jeg også tage skylden for nederlagene". Vi i Red Support er slet ikke i tvivl om at Claus er skyld i rigtig mange sejre, han har gjort en kæmpe forskel på sidelinien. Kun få gange har han fejlet og har måtte tage et nederlag på sine skuldre, men sådan er det jo, når man satser. dem der ikke satser, vinder jo ingenting.

Vi vil gerne sige dig en kæmpe stor TAK, Claus Lyngsøe. Du har formået at gøre hånbolden mere proffesionelt i Tønder. Vi er dig taknemlig og har stor forståelse for dit valg af familien og jobbet. God vind fremover, vi håber at se dig på sidelinien igen.

mvh.

Kim Møller

TMT Red Support

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk