Velkommen, Thomas Clausen

MUIF har fostret mange store håndboldspillere.

Bent og Ejner Clausen var nogle af dem der tegnede MUIF i sin tid, da de lå i landets næstbedste række. Det var et stærkt hold, og hvem husker ikke de mange store lokalopgør mod lige så stærke TSF.

Siden den gang har MUIF været en fantastisk talentfabrik, og ser vi på dagens hold i TM Tønder, er der dog også en række spillere fra moderklubben i Møgeltønder. Rune Schrøder, Thomas Oesen og Niclas Thyssen har spillet på samme hold i ungdomsrækkerne i den gule trøje.

I næste sæson finder vi så yderligere et par MUIF drenge i truppen, da Jesper Redlefsen og Thomas Clausen, der begge har været på eventyr på henholdsvis Skanderborgs og Esbjergs ungdomakademi og nu vender hjem for at spille seniorhåndbold i TM Tønder.

- Jeg var med i Ribe-Esbjergs trup, da vi spillede mod Tønder, her i Tønder, men kom desværre ikke på banen, men ellers har jeg trænet med ligaholdet, fortæller venstrehåndede Thomas Clausen, der er søn af føromtalte Ejner.

På andetholdet finder vi desuden Casper Rahr Madsen, der kan have en fremtid i TMT og der er masser af dygtige spillere på næste sæsons U-18 og U-16 drenge. Så fremtiden med egne talenter ser fantastisk ud for TMT.

På billedet ses fra venstre Niclas Thyssen, Jesper Redlefsen og Thomas Clausen.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk