Programmet for 17/18 tager form

TM Tønders startprogram ser en smule mere overkommelig ud end sidste sæson.

TM Tønder startede i forrige sæson ud med en række meget svære kampe, før end vi løb ind i de modstandere vi burde kunne sammenligne os med. Alligevel blev det til sejre over Århus og GOG. I den kommende sæson er der bedre mulighed for point i de første runder, men der er også meget svære kampe i vente.

Ser vi på de første to runder, så starter vi som vi sluttede i forrie sæson, hjemme mod Mors/Thy. Mors/Thy har lige som os skiftet træner. De har også lidt udskiftninger i truppen, men stamspillerne er de samme, så den største ændring er trænerskiftet.

I anden runde skal vi en tur til Skanderborg, og den kamp er allerede fastsat til lørdag den 9-9 klokken 15:00. I de følgende fire kampe venter Holstebro, Århus, Aalborg og BSV, så det ville være fint med nogle point i de to første runder.

Helt sikkert, med mindre planen bliver kasseret er det at alle spiller den 23.12. klokken 18:30 og her har TMT hjemmebane mod Århus. Sidste runde spilles 28.03.2018 og her kommer Ribe/Esbjerg på besøg i Helvede i Syd.

Du kan se hele TM Tønders program her.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk