Jesper Redlefsen glæder sig til nye udfordringer

Jesper Redlefsen vender hjem, efter flere års fravær, og glæder sig.

Venstrefløjen Jesper Redlefsen tog efter et efterskoleophold hos Sine chancen og drog til Skanderborg, for at spille ungdomshåndbold. Det gav både seniorkampe og ungdomslandskampe på cv'et. Jesper selv fortæller:

- Efter et år på sine tog jeg et stort skridt videre for at finde et sted hvor jeg kunne spille håndbold på aller øverste niveau. Det kunne jeg i Skanderborg hvor jeg samtidig kunne bo på SHEA ( Skanderborg håndbold elite akademi). Det var selvfølgelig noget af en forandring det med at flytte så langt væk hjemmefra, men det skulle vise sig at være et godt valg. I Skanderborg havde jeg en rigtig dygtig træner (Rasmus Risvig) der virkelig har udviklet mig som håndboldspiller. Efter mit første år i Skanderborg blev jeg indkaldt til det danske ungdomslandshold hvor vi skulle deltage i en turnering i Lübeck, det var virkelig en Fed oplevelse at repræsentere Danmark på håndboldbanen. Jeg blev derefter udtaget til truppen der skulle et smut til Kroatien og spille om det europæriske mesterskab, det var en vild oplevelse at spille mod hold som Spanien og Frankrig som jo har gode ungdomshold.

Nu skal Jesper så for alvor i gang med en seniorkarriere og konkurrencen er benhård på venstre fløj i TM Tønder. Den udfordring er Jesper klar til at tage op.

- Da jeg vendte hjem igen fra Kroatien, havde jeg et år mere i Skanderborg hvor jeg trænede med ligaholdet og var med i træningskampe plus en enkelt pokalkamp, men nu glæder jeg mig til de "nye" omgivelser i Tønder med en masse spændende udfordringer!

Velkommen hjem, Jesper.