Mere rutine på højre fløj

Hans Martin Asmussen bringer rutine med til TMT.  Han afløser Mathias Jørgensen.

Mathias Jørgensen er fortid i Tønder. Mathias' spidskompetance var forsvarsspillet, mens han på sine gode dage også var god til at smide bolde i kassen. Forsvarsspillet og kontrafasen var dog hans største styrke. Får han lært at skyde mere varierende kan han blive rigtig god. Vi ønsker Mathias god vind fremover.

Ny på højre fløj er et kendt ansigt. En lidt rodløs fyr fra Rens, der har været lidt omkring. Det startede i SønderjyskE og herfra blev det til en enkelt sæson i Tønder. Han nåede at forlænge kontrakten, men havde en klausul og rykkede alligevel retur til de lyseblå. Herfra gik det til Stord i Norge, men efter et halvt år kom han tilbage til Danmark og gjorde sæsonen færdig i Skjern. I forrige sæson spillede han så for TM Tønders store konkurrent, Randers HH, og i næste sæson trækker han så den røde TMT Trøje over hovedet igen.

Hans Martin Asmussen har måske ikke helt de samme kompetancer i forsvaret som Mathias, men er dygtig i 6-0 forsvaret. Han er en dygtig kontraspiller og vigtigst af alt en god afslutter. Med Hans Martin får vi højnet bundniveauet i det etablerede angrebsspil og så er han en utrolig vigtig spiller i omklædningsrummet og i bussen.

Velkommen tilbage til TMT, Hans Martin Asmussen.