Målfarlige venstrefløje

TM Tønder ser stærke ud på fløjene i år. I venstre side skal tre mand slås om spilletiden.

Henrik Storm Pedersen var førstevalg i de seneste sæsoner i TMT. En snu spiller med gode kompetencer i forsvaret, men hans scoringsprocent var lige lav nok. I sidste sæson blev det i 24 kampe til 24 mål på 53 skud. Storm kan bestemt mere end det han viste i sin sidste sæson i Tønder og vi ønsker ham god vind fremover.

En gammel kending skal afløse Stormen, da Kristian Klitgaard som bekendt vender hjem. Klitgaard scorede 97 gange for BSV i forgangne sæson, til trods for begrænset spilletid 63 af målene var på straffekast. Desuden har han fået en masse rutine i Championsleague, hvor han fik masser af spilletid mod nogle af verdens bedste hold. Med Kristian og Hans Martin på fløjene er der ingen tvivl om at modstanderne skal stå mere bredt i forsvaret i kommende sæson, når de møder TMT.

Niclas Thyssen fik også forlænget sin kontrakt i TMT, og det er en rigtig god nyhed. Niclas er den måske hurtigste fløj i 888 Ligaen og viste sig flot frem, flere gange i forrige sæson. I den altafgørende kamp mod Skive viste han en kynisme og vildskab der blev afgørende for at TMT stadig er et ligahold.

Sidste mand på pladsen er Jesper Redlefsen, endnu en lokal gut, der har spillet på ungdomslandsholdet og spåes en flot karriere. Han er første års senior og skal bare være tålmodig, så skal det nok komme.

Så vi er godt dækket ind på venstre fløj med tre dygtige spillere.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk