Et varmt farvel til Jimmi

Jimmi Elmgaard har valgt familen og karrieren frem for håndboldligaen. Et forståeligt valg.

TM Tønder var lige rykket ned i 2.division, da Jimmi Elmgaard kom til fra SønderjyskE. En klar forstærkning af forsvaret, og på sigt også af angrebet, hvor han ikke havde fået meget spilletid i Sønderborg.

Jeg husker da Jimmi i den første divisionskamp scorede sit første mål for holdet. Han kiggede op på Red Support, tog fat i trøjen og kyssede TMT logoet. Jeg husker at jeg til sidemanden sagde, "ja ja, det er godt med dig SønderjyskE-dreng". Jeg skulle dog snart blive klogere, for det skulle vise sig at Jimmi ville TMT meget mere end det, og som han selv siger:

-  I TMT har jeg fra dag 1 følt en familiær tilknytning til klubben, tilknytningen blev for hvert år stærkere! Store oplevelser og store kampe styrkede båndet mere og mere.

Allerede i sin første sæson udmærkede Jimmi sig med, altid at være den første til at komme hen til Red Support og takke for opbakningen ved udekampene, noget han aldrig er holdt op med, og kæmpe stor respekt for det. I dag fester hele holdet med supporterne efter udesejrene, og det er helt klart noget som Jimmi har sat i gang.

Jeg husker også sæsonens værste kamp i 2.division. Det var ude mod bundholdet Brabrand. Vi tabte med 10 mål og Red Support udvandrede i 2.halvleg. Kun jeg stod tilbage. Da kampen sluttede luskede hele holdet ud af hallen, men Jimmi gav sig tid til at komme over og takke for opbakningen. Det var stort af ham og det havde været forståeligt hvis han ikke havde gjort det.

Jimmi Elmgaard har været en super vigtig personlighed for holdet i de sidste seks år, måske endda mere uden for banen end indenfor. Det han har gjort i omklædningsrummet, fået holdet op på den store klinge før kampstart, det har været vigtigt for de mange unge spillere. Her bliver Jimmi svær at erstatte.

Til dig Jimmi. Tak for de seks år du har været her. Du har haft stor betydning for klubben, for holdet, og ikke mindst for TMT Red Support. Du bliver savnet, men vi har stor respekt for at du vælger familien og den civile karriere. Held og lykke med fremtiden.

Med sportslig hilsen.

TMT Red Support.