Den ukendte højreback

TMT's nye højreback, en ung fyr, vi ikke ved meget om, endnu.

Benjamin Holm kommer fra Ribe-Esbjerg, hvor det ikke blev til så meget spilletid. Det hedder sig at konkurenten på pladsen som højre back var trænerens yngling, og det kan selvfølgelig være en del af forklaringen.

Til dem der undrer sig over at klubben henter et ubeskrevet blad som Benjamin, kan vi jo så spørge: Hvor meget vidste vi egentlig om Enderleit, på dette tidspunkt, for et år siden. Ham vidste vi lige så lidt om, og han gjorde det da meget godt.

Helt et ubeskrevet blad, er Benjamin Holm nu heller ikke. Han var en del af U-21 landsholdet, der lige nu spiller VM. Benjamin var i hård konkurrence om at blive andet valg efter Enderleit. Konkurenten var Mathias Bitch fra Skive, der scorede 20 gange i de tre kvalkampe mellem Skive og TMT. Benjamin Holm var spået gode chancer for at komme med, men blev desværre skadet.

Derfor er Benjamin Holm i gang i Tønder nu. Han selvtræner, men forventes klar så han kan træne med i næste uge. Benjamin Holm ser fysisk stærk ud og kan godt gå hen og udvikle sig rigtigt flot i TM Tønder. Der er absolut god grund til positve briller.

Velkommen til TMT, Benjamin Holm.

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk