Torben Sørensen, et godt valg

Valget af Torben som Lyngsø's efterfølger, er helt perfekt.

Claus Lyngsøe nåede det maksimale, med den unge TMT trup. Han valgte selv at stoppe, og samme dag var Red Supports holdning, "Så hent Torben Sørensen i Otterup, han passer perfekt ind". Nu forlængede fynboen imidlertid sin kontrakt i Otterup, så der skulle nogle forhandlinger til. Heldigvis er folkene i Otterup nogle gode mennesker og ville ikke ødelægge den chance for Torben Sørensen.

Mens Red Support talte godt for Torben Sørensen, var der nu også lidt knurren på tråden. "Skal TMT nu til at dække offensivt" lød det, for Torben spiller jo offensivt forsvar i Otterup. Den forklaring holder dog ikke, for i SUS Nyborg spillede han 6-0 i forsvaret. Torben selv sagde jo også selv for nyligt:

- Da jeg kom til SUS, var de rigtig gode til 6-0, så det fortsatte jeg med. I Otterup var de rigtig gode til at dække 3-3. Så fortsatte jeg med det. I TM Tønder er det i 6-0 forsvaret de er bedst, så det er der jo ingen grund til at lave om på. Og derfor forlængede Martin Kærgaard kontrakten med TMT.

Med Torben Sørensen (og Mark Bendixen) har TM Tønder fået et trænerteam, der ikke bare fortsætter hvor Claus stoppede, men også kan udvikle holdet, samt den enkelte spiller. Hvis bare der kan lægges 10 procent på i forhold til sidste sæson, med de nye øjne og nye ideer, så er det ikke svært at finde 10 point ekstra i forhold til sidste sæson.

Det bliver dog en svær sæson. I sæsonen der gik, så man at ingen undervurderer TMT, og da slet ikke nede i Helvede i Syd. I kommende sæson vil vi blive taget endnu mere alvorlig. TM Tønder kan godt blive nummer 10, men vi kan altså også blive nummer 14 og sidst. Forskellen bliver ikke stor og målsætningen må vel igen blive at overleve.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk