Det skal nok blive godt

Torben Sørensen og Mark Bendixen bruger de mange træningskampe til at blive klar til sæsonstart.

Udskiftingen i truppen er slet ikke så voldsom. Den største forandring er udskiftningen på trænerbænken. Selvom Torben og Mark ikke vil ændre alverden, er der altid noget der er anderledes, og det tager tid før man er der, hvor man gerne vil være med det nye.

TM Tønder spiller en række træningskampe for at integrere de nye spillere, og for at få trænernes ideer integreret. Her er det også vigtigt at alle spillere får chancen for at vise sig frem, så trænerduoen får et godt indtryk af det hele.

Trænerne er udmærket tilfredse med at de gamle spillere er gode til at integrere de nye med det man tidligere har gjort, og så kan man lægge nye tiltag til efterhånden. Mere initiativ i spillet og bedre aftaler er nogle at de ting, man kan forestille sig, at trænerne vil arbejde med sideløbende.

Første træningskamp er spillet, mod 2.bundesligaholdet fra Lübeck Schwartau. Den kamp endte 21-21 efter 9-8 føring ved pausen. Kampen gav et godt indtryk af hvad der venter os tilskuere og fans. Det skal nok blive godt.

Vi er stolte, vi er fra Tønder af :-)