Vigtig træningskamp i aften

Vigtigt at holde tempoet oppe, hvis man skal slå Ribe/Esbjerg.

Der er mange ting man skal lykkes med for at slå Ribe-Esbjerg, der har et rigtigt godt hold. I 888 ligaen mødtes vi to gange sidste sæson. Den første i Tønderhallen lykkedes det REHH at trække tempoet ned og så er de bare rigtig dygtige. Den kamp sluttede 24-31.

Returkampen glemmer vi ikke sådan lige. Begge vore keepere og især Christian Trans stod fantastisk og vi havde godt tempo. TM Tønder lignede vindere i den kamp der endte 20-25. Og tempoet er bare en af de ting der skal lykkes mod Ribe-Esbjerg. Det bryder de sig ganske enkelt ikke om.

Vurderet på kampen forleden dag mod Skanderborg, så kommer tempoet også helt af sig selv, når forsvaret og keeperne tager fra, så det er her vi skal være dygtige. Er vi det, så får vi endnu en testkamp sejr, og det mod et hold der er klart bedre end Skanderborg. Lykkes vi ikke defensivt, så ved vi til gengæld at en spiller som Jacob Holm kan være en temelig ubehagelig modstander.

Vi kan forvente at se Mathias Jørgensen i Ribe-Esbjerg trøjen til aftenens kamp, mens vi nok ikke skal sætte næsen op efter at se Nikolaj Enderleit, der efter en hård tackling, desværre er røget ind i en forfærdelig hjernerystelse. En skade man skal tage meget alvorlig.

Kampen spilles i Skærbæk, torsdag den 10-8-17 klokken 19:00. Ring til Allan hvis du mangler kørelejlighed.