TMT Red Support, nu også med mobilePay

 

Vi har gjort alt hvad vi kan for at det skulle gå så nemt som muligt, når i skulle betale kontingent, eller betale for en udebanetur, men nu bliver det endnu nemmere.

 

Efter vores Swipp aftale ophørte var der ikke nogen vej udenom - nu skulle MobilePay oprettes. Aftalen er klar nu - i god tid inden sæsonen og de første par udebaneture. Før skulle man som forening have et 8 cifret telefonnummer - men når du i fremtiden skal vælge at betale til TMT Red Support skal du blot indtaste 5 cifre - nemlig 56146. Så kan du både betale for kontingent og for udebaneture. Bliver du medlem nu - så er du medlem frem til 31. august 2018. Voksne betaler 160 DKK. Børn mellem 0 og 14 år betaler 110 DKK og pensionister +65 år betaler 110 DKK.

 

Når du så betaler, så Husk en tydelig tekst i overførslen - så start med dit navn i teksten - så finder vi nok ud af hvad du indbetaler for - også selvom ovennævnte lavede en tastefejl. Hvis du ikke laver en tekst i feltet - så kan vi kun se brugernavn i MobilePay (nogle er kun oprettet med fornavn) samt de sidste 4 cifre af dit telefonnummer.

 

Skriv f.eks. - "Kim Møller - Kontingent" - mere skal der ikke til.

 

Vi ses snart i hallen, til en fantastisk sæson.