Målsætninger er indfriet

Går vi nogle år tilbage, var der klare målsætninger for fremtiden.

Der skulle bygges et helt nyt hold op. Det skulle bestå af unge spillere, hvis karrierer skulle sparkes i gang. Vi skulle være en udviklingsklub for unge talenter, og mest af alt, så skulle vi udvikle egne talenter, men vor står vi så i dag?

Først og fremmest har vi jo formået at sende talenter videre. Går vi lidt længere tilbage i tiden, er Torben Petersen et godt eksempel. Nikolaj Enderleit er et fint eksempel på, hvad det hele går ud på. Hentet på bænken i Kolding, udviklet med spilletid og sendt videre som stjerne. At vi så syntes han skulle være blevet et år mere er en anden sag. Nu skal det blive spændende om han udvikler sig yderligere, når han kommer over sin hjernerystelse.

Udvikling af egne talenter var en stor del ap projektet. Rune Schrøder, Thomas Oesen og Niclas Thyssen har alle haft gode oplevelser og ind i mellem vist at de kan gøre sig i ligaen. De vil fortsat udvikle sig. Morten Jørgensen udvikler sig også konstant og i denne sæson kan vi så skrive Thomas Clausen og Jesper Redlefsen på listen.

Det tager dog tid og nogle af dem skal i første omgang udvikle sig på andetholdet. kan vi få andetholdet op i 2.division vil det også være et kæmpe spring. Herfra vil springet til ligaen heller ikke være så stor.

Alt i alt er mange målsætninger nået. Vi har også bevist at vi kan rykke op i ligaen, og overleve der. Næste skridt må være at kravle en smule opad i tabellen. Intet synes umuligt for denne trup, så lad os nu se. Overlevelsen er i første omgang den store målsætning.