En stor mundfuld i Santander cuppen

Stjernerne står i kø i Tønderhal 2 på tirsdag. En overstråler dem alle.

Er der et navn man bare hører igen og igen i forbindelse med tirsdagens pokalkamp mod BSV, ja så er det Jesper Nøddesbo. Jesper Nøddesbo er dog ikke den eneste stjerne i BSV's trup, men han er klart den mest funklende stjerne af dem alle, og det måske ikke engang på grund af sine evner på banen, som ellers er indiskutable.

Jesper Nøddesbo er dog ikke den eneste superstjerne på holdet, der også har spillere som Michael V. Knudsen, Sebastian Skube, Nicolaj Øris og Nikolaj Markussen i truppen. Læg dertil fremad stormende talenter som Sebastian Frandsen og Jacob Lassen, så har du et hold der altid burde spille DM Finale.

Men har TM Tønder så overhovedet en chance. Nej, vil man nok mene, men omvendt så ved vi jo også at i Tønderhal 2 kan alt ske. Som udgangspunkt spiller vi 7 mod 7, og med Per Olesen og Mads Hansen til at dele sol og vind lige, håber vi på fair play. Med den rette begejstring og vindermentalitet, kan vi bestemt godt give BSV kamp til stregen.

BSV er dog KÆMPE favoritter, det kan slet ikke diskuteres, men kom ned i hallen på tirsdag klokken 19:00 og lad os give dem maksimal kamp til stregen - SAMMEN ER VI STÆRKE.