Når den kloge narre den mindre kloge

Hvordan lod det sig overhovedet gøre, at TMT kunne slå BSV? 

"Sensation" var ordet i flere medier, efter TM Tønders flotte sejr over BSV. Men hør lige, så sensiationelt var det nok heller ikke. Når to ligahold mødes er ordet sensation nok lige i overkanten, men overraskende, det var det bestemt.

Hvordan det lod sig gøre, er der nu også en logisk forklaring på. Når man er underdogs, er man jo altid topklar til at gå ind og slås om hver en bold, få blod på knæene som man siger. TM Tønder var klar til at løbe for hinanden og yde alt for sidemanden. Tilmed havde holdet forberedt sig godt på hvad BSV var gode til og hvad de var mindre gode til.

- Det var en sand fornøjelse at følge spillernes inputs omkring det taktiske oplæg til kampen. De har bidraget og været meget konstruktive. Jeg synes, at vi var godt forberedte. Både på og uden for banen var spillerne engageret, og kom undervejs med input til de forskellige faser i spillet, sagde Torben Sørensen til tmth.dk efter kampen og det kunne ses på banen.

Omvendt virkede BSV ikke godt nok forberedt. Måske var de, men det så ikke sådan ud. De havde nok forestillet sig at de bare skulle spille deres eget spil, og så skulle det nok række. Peter Bredsdorff havde dog proklameret, hvem der skulle holdes øje med, fra TM Tønders hold, men Tønders 7 mod 6 spil fandt han aldrig en løsning på.

Så alt i alt, en overraskende, men meget fortjent sejr. TM Tønder var simpelthen klogere end BSV denne gang.