Så gælder det 888 Ligaen, hvor TMT tager imod Mors/Thy

TM Tønder skulle gerne starte sæsonen med en sejr over Mors/Thy.

Det har hele tiden været planen at vi gerne skulle hente nogle point i de to første kampe, og efter nogle underlige resultater i første runde, so far, er det blevet endnu mere vigtig med en god start og to point mod Mors/Thy.

MTH har netop vundet en træningskamp mod 1.divisionsholdet fra Fredericia. En kamp hvor Fredericia holdt stand i 45 minutter, men også en kamp hvor MTH nok ikke spillede sig ud.

Efter en 6.plads i forgangne sæson, og bl.a. en slutspilssejr over BSV, skal MTH i år starte forfra med en ny træner. Jan paulsen har været manden der har stået bag klubbens største succeer i nyere tid, så det skal blive spændende at se hvad de står for nu. 

Den nye træner Søren Hansen formodes at gå lidt væk fra 7 mod 6 spillet for at få mere fart i kontrafasen, og så husker vi at de er rigtig dygtige i tomandsaftaler. OM TMT får lukket ned for det, skal så vise sig.

TM Tønder har også skiftet ud i både startsyveren og på trænerbænken og det ser faktisk ud til at vi har et bedre hold end sidste år. Det skal blive spændende hvilket af de to hold der er nået længst. Det må være en fordel at vi allerede har spillet en afgørende kamp. Vi skal dog levere 100% som i tirsdags, ellers slår man sig på Mors/Thy.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk