MTH Træner: Der bliver kog på kedlerne i Tønder

TM Tønder og Mors-Thy har begge en plan om at få en god start i ligaen.

Det er min klare fornemmelse at bunden bliver væsentlig bredere i år end flere eksperter har vurderet. TM Tønder og Mors-Thy bliver sikkert en del af bunden og derfor er dagens kamp særdeles vigtig.

Ud over TM Tønder og Mors/Thy, ser jeg Skanderborg, Nordsjælland, SønderjyskE, Århus som en del af bunden og udelukker ikke engang HC Midtjylland og Kolding der kommer til at kæmpe med henholdsvis motivation og manglende bredde.

Ligesom Torben og Mark har siddet og kigget Mors-Thy´s svage punkter ud, så har Morsingboernes nye træner naturligvis kigget på det samme hos TM Tønder. Søren Hansen siger således til klubbens hjemmeside:

- Det bliver fedt at komme i gang med de ”rigtige” kampe. Tønder leverede jo et topresultat mod BSV forleden, så det er ikke bare et sted vi tager ned og henter point. Vi har stor respekt for dem, ligesom vi i øvrigt har for alle andre modstandere, og vi forbereder os mod Tønder, som vi kommer til at forberede os mod alle hold - jeg har klippet noget video, som vi ser i dag efterfulgt af en sidste træning.

- Vi kigger naturligvis på Tønders individuelle kvaliteter og på deres forcer i forsvar og angreb. Jeg har en forventning om, at vi møder et aggressivt forsvar, som tager en del højde, og så har Tønder lagt fokus på deres kontra og deres 7-mod-6-spil - så der venter en stor udfordring i en intens og varm hal, hvor tilskuerne sidder helt tæt på, og hvor der 100 % sikkert bliver kog på kedlerne - og vi glæder os!

Og netop hallen i Tønder, den intense steming der for spillerne til at yde 120% på tidspunkter hvor energien ellers er sluppet op, den kan blive afgørende i dag. Så derfor kære i hele Tønder Kommune og gerne lidt udenfor kommunen også:

MØD OP I DAG KLOKKEN 15:00 - DET BLIVER SÅ FEDT - SAMMEN ER VI STÆRKE - VI ER STOLTE, VI ER FRA TØNDER AF.