Det sidste manglede mod MTH

TM Tønder spillede en ganske udmærket kamp mod Mors/Thy, men manglede evnen til at score.

Det var to hold der havde luret hinandens svagheder og styrker godt af, og derfor blev det en målfattig affære. Faktisk tilspillede TMT sig et hav af chancer, men kunne ikke få bolden forbi en velspillende Kasper Larsen i modstandernes mål. I den anden ende havde Christian Trans også godt fat i skytterne og efter 27 minutter var stillingen bare 7-7. To tekniske fejl kostede og pausestillingen var 7-9.

Scoringsproblemerne var både fra fløjene og fra stregen, og skud ude bagfra var af en så ringe kvalitet at keeperne havde let spil i begge ender. TM Tønder havde bedre styr på Mors-Thy efter pausen og bragte sig foran 14-13, midtvejs i 2 halvleg. Her kom vi i boldbesiddelse og det såud  til at en hjemmesejr var på vej.

Men hver gang det så lidt lyst ud, løb vi ind i en udvisning, og de i alt syv udvisninger, hvoraf flere var utroligt tynde blev skæbnesvangre, da vi derfor aldrig fik trukket fra. 17-17 med 8 minutter igen og de næste to minutter scorede gæsterne 2 mål. TMT satsede og tabte til sidst, da man slet ikke forsøgte at bremse dem, og en ellers tæt kamp endte 18-23.

Den kamp burde vi nok have vundet, så gode var Mors-Thy altså ikke.




Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk