Torben Sørensen tilfreds med forsvaret

TM Tønder havde svært ved at score mod Mors-Thy, men forsvaret var absolut tilfredsstillende.

Det var brandærgerligt at søndagens kamp til sidst endte med at gå gæsternes vej. En ellers lige kamp blev i sidste ende afgjort af at Kasper Larsen lige var en tand skarpere og gennem hele kampen havde et godt tag på vore skytter og det pillede ifølge Torben Sørensen selvtilliden ud af spillerne at han havde så mange redninger. Torben siger således til Der nordschleswiger:

- Når man scorer 23 mål, bør man egentlig vinde. For mig så det ud som om spillerne var bange for at afslutte. Der var dog også gode ting at tage med. jeg var meget begejstret over drengenes forsvarspil. Bare ærgerligt at vi ikke fandt samme niveau i angrebet. Det stressede os så meget, at vi til sidst lod Mors-Thy trække fra.

Nu ser vi alle frem mod lørdagens kamp mod Skanderborg. Skal du med til den kamp, så kontakt Allan på telefon 51 29 33 50. Læs mere her.

 

Onsdag eftermiddag er status at vi er 22 mand på bussen, men der er plads til mange flere, så kom frisk, drengene har brug for al den opbakning de kan få til denne vigtige kamp.

Vi har brug for din hjælp - sammen er vi stærke.