Vi skal til Skanderborg efter point

Det er ganske enkelt et MUST, at vi vinder i Skanderborg.

Det har hele tiden stået klar at minimumskravet efter de første to kampe var 2 point. Ønskescenariet var 4 point, men det sker ikke, så nu skal der hentes en sejr i Skanderborg for at nå minimumskravet. Efter kampen i Skanderborg venter der et program der hedder TTH, Århus, Aalborg, BSV. Taber vi i Skanderborg kan vi risikere at stå med nul point efter 6 kampe, inden den vigtige hjemmekamp mod Nordsjælland i runde 7.

Omvendt vil en sejr i Skanderborg give holdet den selvtillid der skal til, inden det svære program der venter. Og Skanderborg er svækket, da deres eneste reelle skudtrussel, Kasper Irming er ude med en hjernerystelse på ubestemt tid. Han kan naturligvis blive trukket op af hatten på lørdag, men det vil nok være at lege med helbreddet.

Uden Kasper Irming havde Skanderborg det svært i første runde, hvor kræfterne ikke rakte til 60 minutter i Skansen. SønderjyskE endte med at vinde 28-20. TM Tønder skal også forsøge at pumpe de små Skanderborg spillere for kræfter i et stærkt 6-0 forsvar på lørdag og så skulle vi gerne have skudt hul på deres keepere. Kristoffer Laursen plejer vi at have styr på, men reservekeeper Bertram Obling har flere gange drillet os lidt.

TMT Red Support sender en bus med ca. 25 mand afsted til Orangeriet i Skanderborg og sammen med de mange der kommer selv, skulle vi gerne skabe et godt fundament, så spillerne føler sig trygge på banen. Holdet skal være på hjemmebane på udebanerne og det er det vi er der for - Sammen Er Vi Stærke.