Av for en snitter

Modløshed og middelmådige dommere prægede kampen i Skanderborg.

TM Tønder kom foran 1-3 i Skanderborg efter en række flotte bredninger fra Christian Trans. Herfra gik det kun ned af bakke for holdet der virkede totalt modløse, kom bagud 7-3 og 10-5. Det hjalp heller ikke meget at de to tidligere topdommere, Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm smed Tønderspillere ud til højre og venstre, og når en Skanderspiller skulle smides ud, smed de en Tønderspiller med ud.

På måltavlen blev det værre og værre og ved pausen var stillingen 16-7. Efter pausen fortsatte det modløse TM Tønderspil og Skanderborg kunne nemt bringe sig foran 25-11, inden de tog tempoet ud af kampen og TM Tønder kunne pynte på resultatet, til slutstillingen 29-19

Først og fremmest lykkedes vi igen med at skyde modstandernes målmand i gang med dårlige afslutninger. I forsvaret var vi slet ikke skarpe og selv om deres bagspillere slet ikke skød, var vi alligevel fremme og tackle, så de gang på gang kunne spille bolden ind til stregen. Skanderborg havde initiativet i begge ender af banen og vandt fuldt fortjent.