Vi kan slå Holstebro

Naturligvis kan vi slå TTH Holstebro, men meget skal gå op i en højere enhed.

TM Tønder og TTH Holstebro mødes i 3.rundes sidste kamp i Tønderhallerne i aften. Her taler vi om et vaskeægte bundopgør, når nummer sidst møder nummer næstsidst, men mon ikke TTH får tingene til at fungere igen og bliver tophold i 888 Ligaen.

TTH har skuffet fælt med uafgjort mod Kolding og et bittert men fortjent nederlag i Sønderborg. SønderjyskE scorede egentlig bare på deres chancer, og det ville da være en god ide om vi også begyndte på det, for ellers slår man ikke TTH.

TTH har en række dygtige spillere som Magnus Bramming og Peter Balling, blot for at nævne nogle. Stregspilleren lars Moussing er rigtig dygtig og får vi ikke lukket ned for indspillende til ham, kan det blive rigtigt svært. Derfor kan vi også forvente en deffensiv 6-0 opstilling, måske, det er jo i sidste ende træneren der bestemmer.

TTH er kæmpe favoritter. Det kan ikke være anderledes og vi kan kun håbe at spillerne leverer som i pokalkampen mod BSV. Det er i grund og bund det der skal til for at vinde, og halter TTH bagefter kan deres sløve sæsonstart måske påvirke dem.

Vi ses i hallen klokken 19:30 - HUSK: Håndbold skal ses live - Sammen er vi stærke.