Torben S: Vi skal vise publikum at vi stadig kan spille håndbold

TM Tønder har brugt ugen træning på at samle holdet op.

Ikke kun TTH Holstebro har haft en dårlig sæsonstart, også TM Tønder har skuffet, både sig selv og det trofaste publikum. Vi mødte jo i bund og grund Mors/Thy og Skanderborg på det helt rigtige tidspunkt, og alligevel står vi med nul point, og det er skuffende for alle i og omkring klubben.

Derfor er der også blevet brugt meget energi på at få snakket ud. Bedømt på tirsdagens træning, oplevede jeg også et rigtigt godt humør i hele truppen, og det ser virkeligt ud til at de er kommet videre. Nu skal det så omsættes til kamparenaen og det bliver jo nok den sværeste del, for TTH er unægtelig en stærk modstander, og sulten.

Torben Sørensen siger således til Jydskevestkysten:

- Det er et mandskab, der spillede Champions League i forrige sæson, og der har stort set ikke været udskiftning på holdet. De er stærke på rigtig mange parametre, og der er meget, vi skal være opmærksomme på. Først og fremmest er det dog vigtigt for mig og drengene, at vi får vist vores hjemmebanepublikum, at vi stadigvæk godt kan spille håndbold.

Spillerne har dog livsvigtig erfaring i overlevelse og har også et års ligaerfaring og det bliver der hårdt brug for nu. Der bliver også brug for at i derude slukker for fjernsynet og kommer ned i hallen. Opbakning fra 1000 tilskuere vil være noget der kan løfte spillerne til nye højder. Det ved vi, det er sket før i Tønderhal 2, Helvede i Syd.

Så ned i hallen, kære venner og TMT fans. Håndbold skal ses i hallen og det er klokken 19:30.

SAMMEN ER VI STÆRKE - VI ER STOLTE VI ER FRA TØNDER AF.