Vi kunne faktisk have slået TTH denne gang

For første gang havde vi muligheden for at slå TTH, men flere skal stemple ind.

Emil Bergholt var fremragende i begge ender af banen, Kristian Klitgaard var storspillende og Kristian Stoklund var i særklasse bedste bagspiller. Mads Thomsen var stærk i forsvaret og unge Thomas Clausen fortjener stor ros og bør spille mere. Resten skal dog steppe op, hvis vi skal væk fra bunden.

TM Tønder lagde ud med to tekniske fejl og straks lå bolden i kassen i den anden ende. Vi kom på 2-2, takket være gode redninger af Christian, men det første kvarter bar præg af dårlige afslutninger, tekniske fejl og en højre side der ikke fungerede, hverken i angreb eller forsvar. Alle TTH's mål blev scoret i første eller anden bølgen, eller i vores højre forsvarsside. Stillingen midtvejs var således 5-10.

TM Tønder begyndte dog at steppe op og fra 7-12 kom vi på 10-13. Et offensivt forsvar bekom ikke TTH så godt og vi kunne gå til pause med tro på tingene, bagud 11-14. Efter pausen spillede TM Tønder fortsat frisk til. ved stillingen 16-18 fik Martin Lysdal Hansen en to minutters udvisning og burde have fået 2 mere, for at stå og skrige dommeren op i hovedet, men de to ellers ganske retfærdige dommere havde nok ikke hørt om de nye tiltag :-)

Overtallet blev dog brugt til at komme på 18-18 og den halvtomme hal lugtede nu blod. En udvisning til Mads Thomsen kostede dog og vi kom bagud med tre mål. Set i bagklogskabens lys skulle vi måske have taget en timeout der. TTH kom lynhurtigt stort foran igen. Endnu engang var det tekniske fejl der blev udnyttet konsekvent og fra 19-26 var det op af bakke, og der var ikke kræfter til at hente dem en gang til og kampen endte 24-29.

Det skal dog siges at TTH var rystede de første 10 minutter af 2.halvleg og med lidt koldblodighedog hvis flere af de bærende kræfter havde steppet op der, så havde en sejr absolut været inden for rækkevidde. Vi var virkelig tæt på at have dem i sækken.