En svær men ikke umulig opgave venter i Århus

TM Tønder spiller ude mod Århus, uden Stoklund.

Når man møder Århus Håndbold, så ved man aldrig hvad der venter en. Deres topniveau er skyhøjt, men samtidig har de måske ligaens laveste bundniveau. Et syvmålsnederlag i Nordsjælland og en lige så stor sejr over Kolding, bare to dage senere beskriver tydeligt deres top og bundniveau.

Skal vi slå Århus i deres hal, skal vi nok håbe at de præsterer på samme lave niveau som mod Nordsjælland. Deres to skytter Torben Petersen og Anders Martinusen skal neutraliseres. sidstnævnte var ikke med mod Nordsjælland og det var måske en del af forklaringen til nederlaget. De to seneste kampe har han scoret 18 mål, mens Torben har fået nettet til at blafre 15 gange, så det er helt klart at der skal tackles på de to.

Mens Martin Kærgaard er tilbage efter en mindre skade, må vi til gengæld undvære Kristian Stoklund, der har fået et mindre brud på tommelfingeren. Kristian Stoklund er den eneste bagspiller der for alvor har ramt sit niveau i de første tre kampe, og nu må andre steppe op.

Umiddelbart er Thomas Oesen og Mads Thomsen de bedste bud på at tage over for Stoklund, men også Rune Schrøder kan spille pladsen. Skal vi slå Århus, skal vi dog være gode hele vejen rundt, og især højresiden skal igang nu

Kampen spilles lørdag klokken 15:00. TMT Red Support sender omkring 20 mand til Århus for at bakke op. I alt forventes der som altid at små 100 mand hepper på TMT i arenaen i Århus.