TMT tabte i Århus

Offensivt Århus forsvar og 7 mod 6 blev afgørende.

TM Tønder var klar fra start og scorede de to første mål. Det fik Århus dog hurtigt rettet op på og holdene fulgtes af til 7-7. Et offensivt Århus forsvar behagede dog ikke TMT og med 4 mål i træk kunne Århus bringe sig foran 11-7. Det fik TMT aldrig indhentet. Det blev 13-8 og ved pausen 16-11.

Efter pausen fik TMT lidt håb ved 18-15 og 21-18. Århus begyndte at spille 7 mod 6 og det gjorde forskel. 21-18 blev til 25-18 inden Mathias Mosel kunne reducere i tomt mål. Århus kunne derfra køre en sikker 29-22 sejr hjem. 22 mål er for lidt hvis man skal slå et hold som Århus.

Mens det lykkedes at holde Torben Petersen på 1 mål, lykkedes det slet ikke at holde Anders Martinussen fra fadet. I den anden ende fik Århus lukket ned for TM Tønders stregspil. Et mål af Martin Kærgaard og ingen af Emil Bergholt taler sit tydelige sprog.

Før Skanderborgkampen skrev vi om risikoen for at stå med nul point efter seks kampe. det bliver en realitet, med mindre vi skaber en mindre sensation mod Aalborg eller BSV.

Oliver Eggert 6

Kristian Klitgaard 5

Rune Schrøder 4

Thomas Oesen 2

Mathias Mossel 1

Ulrik Eggert 1

Hans Martin Asmussen 1

Rolf Ravn 1

Martin Kærgaard 1
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk