Vi må ikke gå i panik, trods en elendig start

TM Tønder har tabt de første fire kampe, men der er ingen grund til at gå i panik.

Det går naturligvis ud over selvtilliden, når man taber en række kampe i streg. Det er naturligvis noget holdet skal bearbejde. Kigger vi på de to hjemmekampe, så havde vi chancerne for vinde her. Mod Mors/Thy stod der 17-17 med 8 minutter igen og mod TTH stod der 18-18 med 20 minutter tilbage. I begge kampe manglede vi lige lidt kynisme og medgang på netop dette tidspunkt, så kunne det være endt anderledes.

I Skanderborg gik intet vores vej og et klart nederlag var uundgåeligt den dag, og i Århus mødte vi bare et formstærkt hold, måske Danmarks bedste hold pt. På søndag venter et Aalborg hold, der i aften spiller champions league i Kiel, og derfor må formodes at være lidt trætte på søndag. Derfor er det vigtigt, at hvis holdet lugter point, midt i 2.halvleg, så skal de slå til.

I forrige sæson fik Randers nogle gevaldige øretæver og tabte de første seks kampe, men slog så os i den 7 kamp. Vi kan komme til at stå i samme situation og umiddelbart er kampen mod Nordsjælland i 7.runde bare vildt vigtig. Da skal vi være der, og det gælder både spillere, trænere og publikum, ikke mindst.

Det er simpelthen for dårligt at der kun kommer 430 tilskuere til en kamp mod TTH. Mens andre har tilskuerfremgang, bliver vi fra Tønder hjemme og ser kampen på TV. Det kan vi gøre bedre Tønder. Kom nu ned i hallen på søndag, og vis at du vil TMT. Sammen er vi stærke, og nu er tiden kommet, hvor vi skal ud og vise det.