Vi skal gå efter chancen mod Aalborg

Danmarksmestrene fra Aalborg er kæmpe favoritter, men der er altid en chance.

Jan Larsen mener ikke at Aalborg undervurderer TM Tønder. Nonsens, naturligvis undervurder de os. Det er menneskeligt at man er mere sat op når man møder et tophold, end når man møder et bundhold. Aalborg var i Kiel forleden dag, hvor 9000 tilskuere skabte en fantastisk ramme i en flot arene, så hvordan skal Larsens tropper skulle være 100% motiveret i Tønderhal 2, få dage efter?

Det er det vi skal udnytte. Aalborg er kæmpe favoritter, ingen tvivl om det, men de har lige spillet en hård kamp i Kiel, hvor der ikke kunne spares på nogle af stamspillerne.Så det er et godt tidspunkt at få besøg af nordjyderne, der sikkert kun spiller på 80%, ligesom BSV gjorde i pokalen. Omvendt er de fuldtidsproffesionelle og bør ikke have problemmer i det tætte program, rent fysisk.

TM Tønder skal udnytte at modstanderen nok ikke helt er der, og det kræver at mange stempler ind. Især højresiden skal i gang, så vi kan få modstanderne til at stå mere bredt i forsvaret. Det vil også give mere plads på stregen. Mange ting skal gå op i en højere enhed, men så er der også muligheder, men det bliver virkelig vanskeligt, mod en top modstander.

Hallen er også nødt til at nå kogepunktet, og vi skal altså have flere tilskuere ind. Så kom nu ned og bak op. Det er altså vigtigt at vi viser at vi vil TMT.

Sammen er vi stærke.