Hvis Tønder skal have en håndboldarena, skal vi til at vise at behovet er der.

Da TM Tønder slog BSV ud af pokalen var der 522 tilskuere på plads i hallen. I de tre første hjemmekampe i Ligaen har henholdsvis 625, 430 og 531 tilskuere fundet vej til hallen. Det er i alt godt 2100 tilskuere, og vi har altså spillet mod tre af Danmarks fire bedste håndboldhold. Det er simpelthen ikke godt nok Tønder.

Og det gælder ikke kun de almene tilskuere. Også oppe hos Red support er der plads til forbedring. På det seneste har især Ulrik Wilbek brugt tid på at overbevise os om at Tønder skal have en håndboldarene, men hvordan i alverden skal vi overbevise kommunen om at der er et behov for sådan en, når tilskuerne bliver væk.

Vi er klar over at forholdene kunne være bedre i Tønderhal 2 og at det kunne give lidt flere tilskuere, hvis dette var tilfældet. Man kunne jo bygge en endetribune bag det ene mål og der hvor der i dag er siddepladser kunne der blive plads til 5-6 rækker sæder, hvis det blev bygget om. Så ville der være 8-900 fine siddepladser i hallen, og det ville være rigeligt med den tilskueropbakning der er lige nu.

Kristian Klitgaard er helt på linie med os omkring den manglende opbakning, og efter kampen mod Aalborg siger han til Der Nordschleswiger:

- Hjemmekampen mod Nordskjælland kan blive sæsonens vigtigste, og vi har brug for opbakning fra en fuld hal. Godt 500 tilskuere mod de Danske mestre er lidt sløvt. Det skal blive bedre, vi må stå sammen i Tønder nu.