BSV er mega favoritter, når de tager imod TMT i Jysk Arena

 

TM Tønder slog noget overraskende BSV ud af Santandercuppen, kort før sæsonstart. En sejr der gav genlyd over hele Danmark, og en sejr som vakte glæde over hele landet, måske bortset fra i og omkring Silkeborg.

Siden ramte TM Tønder et par dårlige kampe, hvor vi modsat pokalkampen, fik skudt modstandernes keepere gode. skal vi have succes mandag aften, skal vi have skudt Søren Rasmussen i sænk, for der skal nok scores over 30 mål, skal vi have point med hjem.

Alle taler om at BSV vil revancere sig efter pokalkampen. Det tror jeg nu ikke, for uanset hvor stort de vinder, så er de ude af pokalen. men de vil nok kigge videon fra nederlaget igennem og se hvad de gjorde skidt og hvad vi gjorde godt, og så gøre det bedre denne gang.

Sebastian Skube siger til klubbens hjemmeside: – Det var en dårlig kamp for os, specielt i forsvaret. De spillede meget syv mod seks, og vi var ikke så klar til den kamp. Nu er vi i meget bedre form, og vi er klar på deres fysiske angrebsspil, hvor de tager mange chancer​.

Tiden skal så vise hvor klar de er. Det er altid svært at sætte sig rigtigt op til et møde mod et bundhold. BSV er mega favoritter og hvis de endnu engang ikke formår at slå TM Tønder, er vi nok ude i det nærmeste man kommer en sensation i 888 Ligaen.

Skal du med til Silkeborg, så har vi stadig et par pladser i bussen.