Fredag den 13. skal opleves live i "Helvede i syd"

 

Så er der for alvor dømt GYSER i HELVEDE I SYD. Efter at have mødt top 5 hold i de seneste fire kampe, må vi nok erkende at selvtilliden ikke er den allerbedste hos TM Tønder. Nul point på kontoen var vel det eneste vi ikke havde brug for, når oprykkerne fra Nordsjælland kom på besøg.

Det kan sammenlignes lidt med sidste sæson, hvor Randers stod uden point efter seks kampe og så slog os på deres bane. Vi kom til Randers med sejre over Århus og GOG i frisk hukommelse og havde styr på Randers i 45 minutter, men tabte kampen relativt sikkert. Fredag er det Nordsjælland der kommer til Tønder, med selvtillid og tre point.

Fredag den 13. bliver derfor gysertime for alle pengene, og af alle steder så sker det i helvede i syd. En sejr til os vil betyde at vi er med igen, at vi er i gang. Et nederlag derimod kan få store konsekvenser for vores selvforståelse og resten af sæsonen vil være stejlt op af bakke.

Nordsjællands helt store stjerne er helt klart Nikolai Pedersen. Ham skal der lukkes ned for. Der skal også lukkes ned for indspillende til stregen, og Johan Mecklenborg. Men først og fremmest er det Nikolai Pedersen, holdets helt store profil. Kan vi pille ham ud, tror jeg ikke holdet rigtig fungerer.

Fredag den 13. skal opleves LIVE, og holdet har i den grad brug for støtte fra et stopfyldt Helvede i syd. Det er nu vi skal vise at vi står sammen om det her. Hent din gratis billet hos KVICKLY, GULDBAGEREN, UGEAVISEN eller DET BLÅ GYMNASIUM og giv den så fuld gas fredag aften klokken 19:30

Vi ses - SAMMEN ER VI STÆRKE - Håndbold skal ses i HALLEN