Vi skal til at præstere som hold

TM Tønder spiller alt for individuelt, og skal til at præstere som hold.

Første halvleg mod Nordsjælland var jo ganske fin. Vi havde i starten fin bredde og fik især sat højrefløjen i scene flere gange, med mål til følge. Midtvejs i halvlegen begyndte vi så at spille alt for meget ind over midten. Det gik fordi vi havde tur i den, især Oliver Eggert og Kristian Stoklund. Forsvaret havde samtidig godt fat og der var fine redninger i målet, og vi burde vel have ført med 7-8 mål ved pausen.

I anden halvleg gik Nordsjælland op i 7 mod 6. Det gav dem bedre muligheder for at komme til gode afslutninger. Hver gang de scorede stod der et tomt mål i den anden ende, men det valgte TMT ikke at udnytte. Modstanderne kunne derfor uden risiko spille videre 7 mod 6.

Samtidig blev vi endnu mere individuelle i angrebet. NH havde fundet ud af at det var Stoklund og Oliver der skulle lukkes ned. Hele tiden ind over midten blev det for nemt og det er bare ikke den vej vi skal. Vore fløje rørte ikke bolden i anden halvleg. Det skal vi gøre bedre. Vi skal til at spille med bredde, køre nogle angrebsåbninger og for alt i verden holde tempo i angrebspillet og vente med at afslutte til chancen er der.

Og fungerer det ikke med dem der er på banen, så sidder der friske folk på bænken. Dem skal vi huske at bruge, så vore vigtigste spillere ikke kører trætte, som det skete fredag aften.

Alternativet er 1.division i næste sæson.