Den forkerte vinder i Dokken

TM Tønder var bedre end Ribe-Esbjerg på alle parametre, men røg aligevel ud af pokalen.

Rune Schrøder var brandvarm fra start og hans skud pev om ørene på Tim Winkler i Ribes mål. Dommerne formåede dog alligevel at holde Ribe inde i kampen med tre straffekast, de ikke nødvendigvis havde behøvet at dømme. TM Tønder fortsatte alligevel derudaf med helt fantastisk forsvarsspil og med Christian Trans som en sikker sidste skanse. TM Tønder havde muligheden for en solid pause, men førte kun 11-9 efter 30 minutter.

Holdet kom helt fantastisk ind til anden halvleg og snart stod der 10-15 i vores favør. Miha Zvizey var udvist og et par sekunder før de blev fuldtallige løb Rasmus Boysen ind på banen. Det blev der straks gjort opmærksom på, men observatør Leif Poulsen (der kommer fra lokalområdet) gjorde alt hvad han kunne for at forklare at det eneste han skulle holde øje med, havde han ikke set. En kæmpe brøler, og TMT har en god sag, hvis de har nedlagt protest.

Publikum i Esbjerg begyndte nu at lægge pres på TMT og dommerne. Efter fem sekunder begyndte de at pifte og det rystede os måske en smule. det rystede i hvert fald dommerne, der gang på gang hev armen i vejret efter 30 sekunder, mens Ribe kunne spille lange angreb.Desuden blev vore bagspillere gang på gang slået i hovedet uden straf.

Ribe fik kontakt ved 18-18 og selvom TM Tønder havde alle chancer for at slå et rystet hjemmehold, så blev der til sidst igen spillet for meget ind over midten, på en dag hvor vore fløje faktisk spillede rigtigt godt. Mere bredde de sidste 10 minutter og vi havde vundet den kamp.

Christian Trans blev skudt i hovedet tre gange, af fløjspillere i fri position. Det er ikke i orden Ribe-Esbjerg. Det skete jo også i forrige sæson mod netop samme hold.