TMT leverede flot comeback og kom på tavlen i Kolding

Så blev nullet endelig slettet i tabellen, og det lå faktisk i luften at det godt kunne blive i Kolding efter det urimelige nederlag, efter en flot indsats i Esbjerg forleden.

Efter en lige start fik Kolding slået et hul på tre mål til stillingen 7-4. Den føring holdt til to minutter før pausen, ved 14-11, inden Oliver Eggert med to mål kunne reducere til pausestillingen 14-13.

Fire minutter efter pausen kom Kolding igen foran med tre mål, og TMT halter bagefter. Midt i 2.halvleg bliver det 24-19 og løbet synes kørt. TM Tønder nægter dog at give op, og tager timeout. Torben Sørensen beordrer holdet op i syv mod seks og fra 25-20 scorer TMT seks mål i træk og bringer sig foran 25-26, samtidig med at Mathias Mosel får nappet nogle bolde.

Thomas Clausen får ennda chancen til at bringe holdet yderligere foran men Haagen redder, og med to mål er det nu Kolding der fører 27-26 med 2:30 minutter igen. Thomas Clausen havde dog ikke mistet modet og med et halvt minut igen udligner han til 27-27.

Kolding har så bolden til sidst, men får ikke sat noget brugbart angreb op, og to sekunder før tid begår Oliver Eggert frikast og får to minutter. Bo spellerberg ville have haft straffe i situationen og får to minutter for brok. Frikastet blev blokeret af muren og TMT kunne juble over årets første point.

Nu må det gå ud over SønderjyskE, når de gæster "Helvede" om 15 dage. Her skal hallen bare fyldes til bristepunktet.

Kristian Stolklund: 7

Oliver Eggert: 6

Kristian Klitgaard: 4

Niclas Thyssen: 2

Ulrik Eggert: 2

Thomas Clausen: 1

Emil Bergholt: 1

Hans Martin Asmussen: 1

Rolf Ravn: 1

Martin Kærgaard: 1

Rune Schrøder: 1