TMT jagter endnu en venstrehåndet højreback

TM Tønders største problem har været højresiden i denne sæson. Benjamin Holm spiller stort set kun på andetholdet, og meget ansvar er derfor lagt på Ulrik Eggert. I store dele af kampene spiller vi med tre højrehåndede i bagkæden og det er rent faktisk et problem. Oliver Eggert er en rigtig dygtig venstre back, men som højre back er han fejlplaceret.

Derfor er jagten på endnu en vensrehåndet højre back i gang, og det gør slet ikke noget hvis klubben finder en med stor rutine, da dette også er tiltrængt i bagkæden. Alex Petersen udtaler således til Der Nordschleswiger:

- Det har høj prioritet. Vi søger med alt hvad vi har, men venstrehænder der kan hjælpe os hænger ikke på træerne. Skulle vi finde en som vi kan bruge, og som ikke koster en million, så skal vi også nok finde pengene til det.

Foreløbig er det ikke lykkedes, men spillet bliver bedre og bedre og de seneste to udekampe i Esbjerg og Kolding har givet gode løfter. Søndag den 5.november skulle det så gerne give den første sejr, når vi hjemme tager imod SønderjyskE.