Der er dømt Sønderjysk bundopgør, søndag aften

Der er dømt årets kamp, når de to sønderjyske bundhold (tabellen lyver jo ikke) mødes i "Helvede i Syd" søndag aften klokken 19:30.

Vi betragter stadig SønderjyskE som storebroren, her i Sønderjylland, mest fordi de har et helt andet økonomisk fundament end TM Tønder, og dermed også har fuldtids håndboldspillere i truppen, mens vores er nødt til at have et arbejde ved siden af, for at få brød på bordet.

Resultatmæssigt er der bare ikke den store forskel mere. SønderjyskE fik den drømmestart på 888 Ligaen som vi havde håbet på at få, med 2 sejre i de første 2 kampe. Siden er det kun blevet til et enkelt point mod Nordsjælland og fem nederlag. Og de fem nederlag har tilmed været klare nederlag, så at gøre dem til store favoritter, er noget vrøvl.

TM Tønder derimod viser klart opadgående formkurve og røg helt ufortjent ud af Santandercuppen, og viste en fantastisk moral (som vi kender dem fra forrige sæson), da de hentede et point med hjem fra Kolding.

SønderjyskE kan og SKAL besejres på søndag. Det kan sagtens blive en hård forsvarskamp, så det er vigtigt at turde at løbe kontra, også selv om nogle af dem mislykkes. det hold der scorer flest kontramål, er nok det hold der kan sætte to point på kontoen. Jeg mener også helt bestemt at vi er et bedre kontrahold end dem, 

Desuden er reurløbet enormt vigtigt, og ud over kontrafasen kan hurtig midte blive et godt våben. I det hele taget er fart, og brugen af bredden vigtig, for at kunne vinde kampen. Og så skal vi være klogere på bænken og træneren skal vise det mod der er så vigtig, for at kunne vinde sådan et lokalopgør.