TM Tønder var som hold en klasse over SønderjyskE

Foto: Flemming Andersen

SøndejyskE har et helt andet budget end os. De har også bedre håndboldspillere, mener deres sportsdirektør. Men kampen, søndag aften viste ganske klart at TM Tønder har det bedste HOLD.

TM Tønder var top klar fra start og forsvaret stod rigtigt stærkt. Bag forsvaret stod Christian Trans, der heldigvis var blevet klar en stor kamp, og tog hvad der kunne reddes. Torsten Fries var også blevet klar og hans præstationer gjorde at Sønderjyske kunne følge med til 6-6.

Ved stillingen 9-7 og 38 sekunder til halvleg fik dommerne så en hjerneblødning og gav Kristian Klitgaard et rødt kort for, ja ingenting. Asmussen var i en lignende situation blevet tacklet langt hårde med et gult kort til følge. Underligt at dommerne vælger at udstille sig selv på den måde, og så i en tv kamp.

SønderjyskE reducerede til 10-8 i sidste sekund, men om bolden var inde da signalet lød kan diskuteres. Det røde kort til Klitgaard rystede dog ikke TM Tønder, men det rystede dommerne, der leverede en forfærdelig 2.halvleg.

Kort efter pausen kom SønderjyskE på 12-12, men med fire mål i træk lagde TMT afstand og SønderjyskE formåede aldrig rigtig at komme tæt nok på til at kampen for alvor blev spændende. SønderjyskE gik alt for meget mand mod mand og dertil er TMT's forsvar for stærke, rent fysisk. Selv om 4-5 mål ikke er meget i håndbold, så var hjemmeholdet i kontrol og sejrede til slut 26-23 i en forygende kulisse.