Danmarks vildeste hjemmebane gjorde det igen.

 

Flere klubber og ikke mindst fanklubber, rundt omkring i Danmark har den opfattelse at de har Danmarks bedste hjemmebane, men når Helvede i Syd bliver fyldt op, som den gjorde søndag aften, så findes der ikke et sted i Danmark der er så magisk, så vildt, og så fantastisk som Tønderhal 2.

Den stemning som Tønders publikum kan skabe, denm findes bare ikke andre steder og der blev da også sagt på TV 2, at hvis hallen altid var så fyldt, ville mange smide point her, så kom nu hver gang. Publikum skabte et sandt inferno, der gjorde det svært for modstanderne og ikke mindst for dommerne, der dog selv må påtage sig skylden for at få tilskuerne på nakken.

SønderjyskE´s supportere var også med i den ene ende, selvom de blev sværre og sværre at høre i larmen fra den anden ende, hvor Red Support og Sine's efterskole sammen skabte den vildeste stemning. Her skal lyde en stor tak til Sine. De gjorde det sindsygt godt og var nok også med til at få Red Support op i højeste gear. Dem har du trænet godt, Mark Bendixen.

Alt i alt en magisk aften i Helvede i Syd devil