Intet er umuligt for TMT, men opgaven bliver en af de svære

Foto: Flemming Andersen

TM Tønder gjorde det umulige muligt, da de tog til Sydfyn i forrige sæson, og stort set var bagud indtil der manglede fem minutter, og så alligevel vandt med to mål. Den dag i det sydfynske lykkedes det at tage tempoet ud af kampen og faktisk fremstod TM Tønder som det mest løbestærke hold den dag.

Man må ellers tage hatten af for GOG, der år efter år mister store profiler som de selv har udviklet. Straks står det næste talent klar til tage over, og sådan vil det også være i de næste mange år. GOG er forsvarende danmarksmester i U-16 og U-18. De vælter sig i talent og det er heller ingen skade at de har Oure sports efterskole.

For TM Tønder peger pilen absolut opad. De har spillet fremragende i de sidste tre kampe mod Ribe, Kolding og Sønderjyske. I den seneste kamp var holdet endog en klasse bedre end modstanderne.

Nu gælder det dog rækkens førerhold, GOG. Det bliver alt andet end nogen nem opgave, men omvendt ser man jo også nogen gange at topholdene mangler lidt motivation mod bundholdene. Det skete blandt andet i går i Ålborg og Nordsjælland. afstanden mellem top og bund er ikke større, end at vi kan slå GOG, hvis de spiller på 90%, og det satser vi så på.

Torben Sørensen siger da også til Jydskevestkysten: - Som torsdagens resultater ser ud, ved jeg, hvis vi er klar til kamp, og modstanderne ikke er helt så klar, at vi har en chance. De chancer skal vi opsøge, og det vil vi gøre mod GOG.​ Vi skal turde løbe vores kontra. Det kræver, at vi står godt i forsvaret, og at vi tager noget af farten ud af deres spil. Vi tager derover med en tro på, at vi kan drille dem lidt​.