Vi tager til Herning for at vinde.

Der er udekampe, hvor troen på sejr ikke er så stor, blandt andet den seneste mod topholdet GOG. På fredag er troen på sejr dog en hel anden. HC Midtjylland har masser af profiler, som Ejvind Tangen, Morten Slundt, Esben Lie Hansen, men de har store problemer med at præstere som hold.

Tilmed er der masser af uro i klubben. Ejeren truer med at lukke HCM, hvis ikke der kommer sponsorer med tre millioner inden udgangen af denne måned. Da man samtidig er i gang med at samle en stærk trup til næste sæson, er det dog svært at tage truslerne alvorligt.

HCM Startede sæsonen med tre sejre, efterfulgt af tre nederlag. Herefter fulgte en sejr over BSV og uafgjort mod Nordsjælland, så det er et hold der svinger meget i præstationerne. Senest tabte holdet først til Kolding og siden til SønderjyskE, hvor en 13-18 føring blev sat over styr.

TM Tønder har noget at have troen i, da vi i forrige sæson slog HCM to gange. 27-22 hjemme, efter at det havde stået 13-16 og 20-20 og så vandt vi 23-29 i Herning, igen efter en flot slutspurt.

- Det kræver også, at de ikke spiller op til deres bedste. Det kan vi forsøge at have indflydelse på ved at sørge for en masse spilstop i deres angreb. Men det er en svær balancegang, hvor langt frem vi skal gå for at stoppe deres spil, men vi skal også passe på med at blive for flade, siger Torben Sørensen til Jyskevestkysten.

TMT Red Support bakker naturligvis talstærkt op i Herning.