Mesterskabsfavoritterne fra Skjern kommer til Tønder for at hente to point.

Skjern Håndbold har uden sidestykke Danmarks bedste håndboldhold i denne sæson. Efter at have spillet 29-29 i både runde et og to, mod henholdsvis GOG og REHH har Skjern bare kværnet derudaf. Et enkelt udebanenederlag i Silkeborg er det blevet til, og ellers er alle modstanderne bare blevet nedlagt, og med en sejr i Tønder vil Skjern indtage førstepladsen sammen med GOG.

Sideløbende har Skjern spillet Champions League, og gjort hvad ingen andre Danske hold har kunnet i de seneste mange år. De har domineret gruppen og er på sikker kurs mod videre avancement, med en  førsteplads i gruppen efter seks sejre og to nederlag. Så det er noget af en mundfuld der venter TM Tønder, onsdag aften.

Der er naturligvis altid en chance og i sidste sæson tabte Skjern til Randers, og sæsonen før til Nordsjælland. Den chance skal vi naturligvis forfølge, men desværre er der ingen der undervurderer TM Tønder, og da slet ikke i "Helvede i Syd" vores egen dagligstue.

Et stopfyldt "Helvede i Syd" kan dog få vore spillere op i et helt ukendt gear, og det sammen med det faktum at Skjern spiller mange kampe for tiden, kan måske åbne op for en overraskelse.

Så lad os nu få fyldt den hal op. Kom frisk, og hjælp drengene til deres anden hjemmesejr i træk. Det foregår i Tønderhal 2, onsdag aften klokken 19:00.