En lang bustur og en svær udebane venter TMT

Bette Balkan er stedet, hvor TM Tønder spiller fredag aften. Bussen kører fra Tønder, ikke mindre end 8 timer før kampstart, så det er i sagens natur noget af en tur, som truppen skal ud på. Ydermere er Mors/Thy's hjemmebane ikke et sted man bare vinder. Dog har nordjyderne tabt 3 af deres seneste 4 kampe.

MTH har vundet 3 gange på hjemmebane i denne sæson. Mens TTH blev besejret med et enkelt mål, blev det til klare sejre mod Nordsjælland og Ribe-Esbjerg. Til gengæld har både Ålborg, GOG og HC midtjylland vundet der. Det er med andre ord et sted man kan vinde, men også et sted man kan få ørene i maskinen, mod Danmarks måske mest undervurderede hold.

TM Tønder skal lykkes med rigtig mange ting, fredag aften, hvis der skal point med hjem. Først og fremmest skal forsvarsspillet lykkes, så deres stærke skytter ikke får for meget plads. Lykkes det, er der også gode muligheder for nogle nemme mål i kontrafasen, og så må vi for alt i verden ikke skyde Kasper Larsen god, som vi gjorde i det omvendte opgør.

Lykkes dette og vi får spillet kampen på vore præmisser er der gode chancer, men det bliver vanvittigt svært. Omvendt spillede vi jo fantastisk mod Skjern for nyligt, hvor de mange udvisninger nok i sidste ende blev afgørende, og kan vi finde samme niveau igen, er alt muligt for dette hold, der er sultne efter point.

TMT Red Support vil være med på sidelinien og forsøge at give Bette Balkan Support kamp til stregen.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk