Til trods for at der stadig kun står tre point på kontoen, peger pilen opad

Konkurrenterne rører bestemt på sig, for tiden. Skanderborg har på det seneste henten tre vigtige sejre og Nordsjælland henter også hele tiden point, hist og her. Ribe-Esbjerg fik en sejr i den første kamp efter Jan Leslie, og sønderjyskE er vel lige nu holdet vi skal forsøge at indhente.

Når det er sagt, skal vi nok ikke kigge så meget på hvad de andre gør, men derimod selv sørge for at hente de nødvendige point. Spillemæssigt peger pilen da også opad, og det skulle så gerne snart give nogle flere point på kontoen. Troen på det er da også intakt. Torben sørensen siger således til Der Nordschleswiger:

- Vi finder hele tiden mere sikkerhed i vores koncept. Vores forståelse for hinanden bliver hele tiden bedre, også under pres, og især i aftalerne i små grupper, har vi forbedret os meget. Det går den rigtige vej.

Også Mors fløjen Henrik Tilsted viser respekt for TM Tønder og siger således til nordjydernes hjemmeside:

- Jeg tror, at det bliver en sindssygt svær kamp. TM Tønder har spillet væsentligt bedre i de seneste kampe end de gjorde i starten af sæsonen, resultaterne har bare ikke lige været der, så det er et hold, som er sultent efter point. Derfor skal vi være klar fra start og klar til at kæmpe 2 x 30 minutter, ligesom vi skal matche Tønders intensitet, ellers kan det blive svært for os. 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk