Nederlag men god præstation, langt hen af vejen på Mors

Begge hold kom ud i højt angrebstempo og splittede derved modstanders forsvar ad, og efter bare 3:40 minutter var stillingen 3-3. Mors-Thy havde held med skud udefra, mens TM Tønder havde nemt ved at spille sig igennem. Tre TMT afslutninger ramte ikke målet og hjemmeholdet kom foran 5-3.

TM Tønder fortsatte det høje tempo i angrebet og Mors_Thy måtte igen og igen lade Tønderspillerne gå eller lave straffekast, og Kristian Stoklund var usvigelig sikker fra pletten. Begge hold skiftede keeper uden at det rigtigt hjalp noget. Dog var det Mors der kunne gå til pause foran 14-12. Mathias Mosel scorede godt nok i tomt mål et sekund før pausesignalet, men målet blev ikke anerkendt.

Efter pausen faldt tempoet i begge angreb, og det betød at forsvarene fik bedre fat. TM Tønder havde i første halvleg haft held med at køre ind over midten, men det blev der lukket ned for efter pausen. Det betød en hel del tekniske fejl og halvsløje afslutninger som keeperen havde nemt ved at pille. Mors-Thy fik løbet en masse kontra, og kun fordi Mathias Mosel stod fantastisk efter pausen, blev vi ikke løbet over ende, det første kvarter.

Til slut blev sejren til Mors-Thy lidt større end den burde. Oliver Eggert var syg og sad ude det meste af kampen. En frisk Eggert kunne såmænd godt have gjort en forskel, men nu endte det så 29-23. Spillet er dog i lange perioder rigtigt godt og der er bestemt ingen grund til at hænge med hovederne. Torsdag gæster vi Ribe Fritidscenter med en god fornemmelse for point.

Kristian Stoklund blev topscorer med 11 mål, heraf 8 mål på 9 straffekast.