TM Tønder var det klart bedste hold i Ribe

Det var en start lige efter TMT's præmisser. Ribe måtte slide i det, da vores forsvar havde det fint med modstandernes langsomme angrebsspil. Omvendt havde TM Tønder succes med hurtigt opgiverkast og i det hele taget i anden bølgen. 4-4 efter 10 minutter og det fortsatte til 7-7. Netop i andenbølgen var Oliver Eggert uheldig med at ramme overliggeren to gange efter gennembrud med mål i den anden ende til følge.

Fra 10-8 til Ribe efter 21 minutter, overtog TM Tønder teten og kunne fuldt fortjent gå til pause, foran 11-13. Efter pausen blev det 11-14 og 14-17 og der var styr på Jacob Holm og de andre skytter. Det gik unge Holm så meget på at han begik en grim hævnakt mod Hans Martin Asmussen. Dommerne valgte dog at undlade at give Holm det røde kort, som han selv tydeligvis forventede at få.

Det gjorde nu heller ikke det store, for Jacob Holm var en dyr herre for Ribe, denne torsdag aften. Ribe hang hele tiden på, men vore drenge viste sig flot frem og forblev i teten. Ni minutter før tid ved stillingen 21-22 til TMT får Søren Tau 2 minutter for et brydergreb mod Martin Kærgaard, og for ikke første gang i kampen gik Kasper Nielsen amok på dommerne og røg med ud.

TM Tønder havde i den grad muligheden for at lukke kampen på to minutter, men nerverne holdt ikke og man fik intet ud af overtallet. Kort inden overtallet var to straffekast blevet brændt, så det var lige denne nervøse periode, der til sidst kostede sejren.

TM Tønder hev sig dog op ved hårrøderne efter denne svære periode og Ribe var aldrig foran i anden halvleg. 24 sekunder før tid havde Ribe bolden, men Rasmus Boysen lavede en klodset angrebsfejl, men desværre fik vi aldrig afsluttet den kontrachance vi fik til sidst og det hele sluttede 25-25. Vi fik dog tanket selvtillid og det må gå ud over Skanderborg på onsdag i Helvede i Syd.

Oliver Nøddesbo Eggert 5,

Ulrik Nøddesbo Eggert 4,

Niclas Thyssen 4,

Kristian Stoklund Larsen 3,

Rolf Ravn 3,

Martin Kærgaard Pedersen 3,

Hans Martin Asmussen 2,

Rune Hoyer Schrøder 1