Tønders fantastiske tilskuere vandt igen duellen udenfor banen

TM Tønder ligger nederst i tabellen, i hvert fald et par dage endnu, men der er et helt andet sted, hvor vi topper tabellen, ganske klart endda, og det er når det kommer til opbakning til holdet. Ja ikke fordi vi ligger øverst på tilskuerbarometeret, så langt fra endda og på antallet af tilskuere på hjemmebanen er der bestemt plads til forbedring.

Men de der så er der, kommer hver gang, og bliver til sidste fløjt, også på en dårlig dag, de er bare fantastiske, fanatiske, og det er dem der gør Tønder til sådan et specielt sted. Vi havde håbet at endnu flere var troppet op i Ribe i går, men vi var mange og disse tilskuere havde fuldstænig styr på Ribe Fritidscenter, Hal 1.

TM Tønder fik en så fantastisk opbakning i Ribe at selv Jyskevestkystens udsendte, Ole Bruun der følger Ribe-Esbjerg tæt måtte erkende at her var der klasseforskel. Han skrev således:

- Deres medlevende fans gjorde deres til at gøre dette til mere end en almindelig udekamp. Tankevækkende, at det ene hjørne af hallen vandt duellen på lydstyrke igennem stort set hele kampen...

Og så undrer vi os over, hvad han mener med "stort set".