Det er ved at være sidste udkald for TMT.

 

I aften klokken 19:00 kommer Skanderborg på besøg i Helvede i Syd, og hvad der på et tidspunkt lignede, at dette ville være kampen for at undgå sidstepladsen, er det nu blevet til en kamp mod et stærkt hold i medvind. Da TM Tønder slog SønderjyskE og sendte Skanderborg ned på sidstepladsen skete der dog ting og sager.

Skanderborg tog til Ålborg og vandt med tre mål og slog derefter BSV med en sikker firemålssejr. Et nederlag i bundopgøret i Nordsjælland slog ikke holdet ud af kurs. De fulgte op med at banke SønderjyskE lyseblå og var i forrige runde direkte uheldige med at måtte nøjes med en pointdeling med Kolding,

Så Skanderborg er bestemt et hold der har tur i den, og det er bestemt også et godt hold. Skanderborg og SønderjyskE er stadig vore nærmeste konkurrenter. Begge har 9 point mens TM Tønder har 4, og det er klart at taber vi til Skanderborg, bliver det svært at undgå den direkte nedrykning for TM Tønder. Så må vi nok se i øjnene at løbet er ved at være kørt.

Det er dermed sidste udkald for TM Tønder, hvis vi skal hægte os på de andre bundhold. Vi SKAL slå Skanderborg i aften, og et for tiden velspillende Tønder hold skal have den bedste, mest sindsyge opbakning, så kom ned i hallen i aften klokken 19:00. Sine kommer og hjælper Red Support, så der er garanti for en fantastisk stemning i Helvede i Syd i aften. Kom og vær med.

Vi forventer så at se et TM Tønder hold der kæmper til sidste blodsdråbe, spillere der kaster sig over en hver løs bold, for at komme i boldbesidelse. Vi forventer en reservebænk, der ikke bare sidder og ser håndbold, men hopper op ved hver scoring og jubler med. Vi forventer desuden en trænerduo der tør tage chancer, om nødvendigt og som ændrer taktik undervejs og ændrer på ting som ikke fungerer. Kun sådan kan vi slå Skanderborg.