To år mere med Red Supports yngling

Christian (bum bum bum), Christian (bum bum bum), Christian (bum bum bum), lyder det igen og igen, når Christian Trans med den ene klasseredning efter den den anden piller selvtilliden ud af modstanderne. Jo medlemmerne af TMT Red Support er i den grad faldet for holdets sidste skanse, og det er der ikke noget at sige til.

Uden for banen er Christian Trans desuden et fantastisk menneske. Altid glad og udadvendt og altid klar til en lille snak med medlemmerne af Red Support. Faktisk er det en stor dag for os med udmeldingen om at Christian fortsætter i TMT de næste to år, indtil videre.

Selv siger Christian: -Jeg har altid følt mig velkommen i TM Tønder og i området. Jeg trives rigtig godt, og ser frem til at fortsætte i foreløbigt yderligere to år. Vi har et spændende hold, hvor der i truppen er mange dygtige unge spillere. Jeg føler da også, at jeg kan udvikle mig yderligere - både som håndboldspiller og person - i TM Tønder. Den opbakning man oplever omkring holdet, og især fra fanklubben TMT Red Support er helt unik, og den glæder jeg mig til at være en del af også i de kommende to sæsoner.

Nu håber vi at Christian slår brædder for, mod sin tidligere klub, Skanderborg, i aften.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk